Atelierele pentru copii Daily

Invatam si ne distram

Ateliere de pizza si gelaterie - cadoul perfect pentru ziua de nastere

Ateliere gelaterie copii Timisoara 5

Ateliere de gelaterie pentru copii

Ateliere

Ateliere de pizza pentru copii​

Atelierele de gelaterie

Atelierul „Micii Gelatieri” este o activitate de grup, având atât caracter educativ cât și recreativ. Copiii vizitează laboratorul de producție, aflând detalii despre procesul tehnologic, în grupe de câte 5-6 copii. În acest timp colegii desfășoară activități creative și recreative, iar în a doua parte a atelierului, toți membrii grupului își vor decora și savura propria înghețată.

Atelierele de pizza

Atelierul ,,Micii Pizzeri,, invita copiii cu varsta de la 5 ani intr-o calatorie in lumea pizzei italiene autentice. Vom invata cum se realizeaza aluatul, iar apoi vom folosi ingredientele potrivite pentru o pizza delicioasa, ca la sfarsitul atelierului sa devenim ,,specialisti,, pizzeri. Atelierul poate fii cadoul perfect pentru ziua unui copilas.

Atelier de pizza pentru copii la Daily Timișoara (6-14 ani)

Copiii au oportunitatea de a lucra în bucătăria unui Bistro-cafe modern, inaugurat în această toamnă, sa prepare si sa savureaze pizza autentică italiana. Activitatea are atât caracter educativ, cat si creativ, axat pe dezvoltarea personală a copiilor. Activitatea durează 90 de minute. Părinții pot servi cafea, înghețată italiană artizanală și alte produse în locația Daily.

Daily  Timisoara – bistro, cafenea, gelaterie, ateliere pentru copii, terasa
Scroll to Top